Voor wie

Slaapproblemen

Heeft u moeite met inslapen of doorslapen? Heeft u last van nachtelijke angsten? Bent u oververmoeid of heeft u ‘nooit’ goed kunnen slapen? Of bent u misschien veel wakker gehouden door uw baby en kunt u nu niet meer goed slapen? Als gespecialiseerd slaapoefentherapeut kan ik u helpen. Want slapen kun je leren.


Slaapoefentherapie

Tijdens de therapie kijk ik naar uw gehele dag- en nachtindeling. Samen bespreken we deze 24-uurscirkel en wat u kunt veranderen. Ik geef u algemene adviezen over slaap, ontspannen en omgaan met gedachten die van invloed zijn op een goed nachtrust. Daarnaast gaat u aan de slag met persoonlijke tips en oefeningen om weer grip te krijgen op uw slaap. De therapie kan zowel op de prakijk als online via beeldbellen plaatsvinden.


Slaaproblemen bij kinderen

Is uw kind een slechte slaper? Slaapoefentherapie kan het verschil maken tussen slecht slapen en een goede nachtrust. Mensendieck Bollenstreek is gespecialiseerd in slaapproblemen bij kinderen, dus ook zij zijn welkom in de praktijk. Van baby tot tiener. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind speelt u als ouder een grote of kleine rol tijdens de therapie.