Wie ben ik

Ik ben Karin Piontek-Scheepstra. Bijna 25 jaar werk ik als oefentherapeut Mensendieck. Een vak dat nooit verveelt. Want geen cliënt, geen klacht is hetzelfde. Komt u bij mij in de praktijk, in Noordwijkerhout of Hillegom? Dan gaan we samen aan de slag met gerichte oefeningen en persoonlijke adviezen. U doet zoveel mogelijk zelf, ik zorg voor goede coaching en begeleiding. Teamwork, daar houd ik van!

 

Neem gerust contact op

Specialismen

Ik wil u zo goed mogelijk helpen. Daarom blijf ik me ontwikkelen in mijn vak; je bent nooit uitgeleerd! Sinds 2015 ben ik geschoold als slaapoefentherapeut met de kinderspecialisatie. Daarnaast heb ik me verdiept in onder meer chronische pijn, bekkenbodemklachten en reumatische aandoeningen.


Veilige omgeving

Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk dat u zich veilig en prettig voelt. Daarom heeft de praktijk een rustige uitstraling, waar iedereen zich op z’n gemak voelt. Van jong tot oud.


Vaste waarnemer

Continuïteit van de praktijk is van belang voor u als cliënt. Daarom is Suzanne van Vliet als vaste waarnemer verbonden aan Mensendieck Bollenstreek.

Als ik afwezig ben werkt Suzanne in de praktijken in Noordwijkerhout en Hillegom. Suzanne is – net als ik – gespecialiseerd in slaapoefentherapie.

Ze is tevens werkzaam als oefentherapeut in het Rijnlands Revalidatiecentrum in Leiden en in een praktijk in Katwijk.